CURRICULUM VITAE

Vizualizeaza CV complet


 DR. BEJINARIU CĂTĂLIN

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”

Adresa: Bucureşti, Sos. Berceni, Nr. 12, Sector 4

Spitalul Sanador

Adresa: Bucuresti, Str. Buzesti 74

Telefon: 0724 572 908

Email: drbejinariu@gmail.com


Chirurgia plastica este fara doar si poate una dintre cele mai complexe specilitati chirurgicale ingloband sub cupola unei denumiri relativ abstracte o multitudine de interventii ce tin de chirurgia mainii, chirurgia reconstructiva a diferitelor structuri anatomice, transplantul de tesuturi, precum si chirurgia estetica.

Formarea profesionala a unui medic presupune in primul rand pasiune. Dedicatia, altruismul, sacrificiul si  dorinta de autodepasire contribuind in egala masura la conturarea profilului professional al acestuia.

“Pasiune pentru chirurgie” este motto-ul care descrie cel mai bine activitatea mea ca medic.

Experiență profesională dobandită in urma celor peste 4500 intervenții chirurgicale de specialitate si a unui numar de peste 400 de garzi in cadrul Sectiei Clinice de Chirurgie Plastica ma determina sa imi doresc sa ajut un numar cat mai mare de pacienti, avand certitudinea profesionalismului precum si a capacitatii de relationare, atat de importanta in colaborarea dintre medic si pacient.

Dorinta de perfectionare m-a indreptat catre continuarea studiilor postuniversitare avand in acest sens o activitate intensa de cercetare in cadrul Scolii Doctorale a Universității de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, focalizandu-ma asupra temei „Reconstructia de san postmasectomie prin asocierea tehnicilor de plastie cu lambouri miocutante, protezare mamara si lipofilling”.

Prin participare la numeroase stagii de pregatire nationale si internationale imi propun sa fiu la curent cu ultimele noutati din domeniul chirurgiei reconstructive si estetice, reusind totodata sa imi fac timp si pentru aprofundarea tehnicilor de sutura microchirurgicala.