Consultatie ONLINE

Dr. Bejinariu Cătălin  Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Programări Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar – Arseni (sistem public): 0724 572 908

Programări Spitalul Sanador (sistem privat): 021 9699


 TELEMEDICINĂ – Consultație ONLINE Chirurgie Plastica

Ce trebuie sã faceți pentru a beneficia de avantajele TELEMEDICINEI ?

Pentru a beneficia de consultație online trebuie sã trimiteți o imagine a leziunii, precum şi principalele simptome (motive) care v-au determinat sã solicitați consultul. Ulterior stabilim conduita terapeuticã adecvatã şi în masura în care acest lucru se impune detaliile legate de tratamentul chirurgical specific.

Conceptul de TELEMEDICINÃ se aplicã tuturor pacienților ?

Din pacate acest tip de consultație prin mijloace moderne este potrivit doar pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Urgențele nu pot beneficia de consultație telefonicã, în acest caz pacientul fiind nevoit sã se prezinte la camera de gardã.

Care sunt afecțiunile care se pot diagnostica prin TELEMEDICINÃ ?

Principalele afecțiuni care beneficiazã de consultație prin mijloace moderne sunt:

  1. Patologia tumoralã (cancer de piele) – carcinom bazocelular, melanom, carcinom scuamocelular;
  2. Chirurgia mâinii – sindrom de tunel carpian, sindrom de tunel cubital, maladia Dupuytren, degetul în resort, tenosinovita de Quervain, chistul sinovial;
  3. Chirurgia reconstructivã – sechele cicatriceale post-combustionale, sechele post-traumatice, sechele post-operatorii;
  4. Chirurgia esteticã.

Unde au loc intervențiile chirurgicale?

În ceea ce priveşte tratamentul chirurgical acesta se poate desfãşura în sistem public (spital de stat) sau în sistem privat.


 SOLICITATI O CONSULTATIE ONLINE

Pentru a beneficia de o consultatie online chirurgie plastica completați următorul formular și trimiteți o fotografie a leziunii, sau o copie a investigațiilor medicale efectuate. În cel mai scurt timp posibil o să primiți un răspuns cu privire la conduita terapeutică adecvată.