Totul despre Botox


Ce este Botoxul?

Botoxul este o moleculă cu proprietăți miorelaxante ce actționează la nivelul mușchilor feței producând relaxarea și destinderea acestora.

Cum acționează Botoxul?

Mecanismul de acțiune al acestei molecule chimice este simplu și constă în blocarea transmiterii impulsului de contracție către mușchiul facial tratat. Drept urmare prin reducerea intensității contracției musculare impiedicăm formarea ridurilor inestetice de la nivelul pielii.

Care sunt zonele pe care le tratam cu Botox?

Utilizez Botoxul pentru tratamentul ridurilor de la nivelul regiunii dintre sprâncene, care apar cu precădere când ne încruntăm sau ne miram, riduri de expresie longitudinale ce formeză aspectul caracteristic al numărului “11”.

Folosesc de asemenea botoxul pentru tratamentul ridurilor de la nivelul unghiului extern al ochiului, riduri cunoscute de publicul larg ca “laba gâștei” din cauza formei lor sugestive.

Ridurile transversale de la nivelul frunții sunt îndepărtate în timpul acestei proceduri estetice prin relaxarea mușchiului frontal, care determină apariția acestora.

Cum se realizează tratamentul ridurilor cu Botox?

Procedura estetică de întinerire facială cu Botox durează aproximativ 15 minute, este relativ simplă și nu implică riscuri. Deși intervenția este nedureroasă utilizez crema cu anestezic pe care o aplic pe pielea pacientei cu 5 minute înaintea efectuării tratamentului. După instalarea efectului analgezic, introduc Botoxul la nivelul zonelor țintă prin intermediul unui ac foarte fin cu diametrul asemănător unui fir de par. Plasez o cantitate exactă de substanță la nivelul zonelor vizate astfel încât să îndepărtăm ridurile fără însă a da un aspect nenatural al feței, acel aspect ”înghețat” care în opinia mea este  mult mai neplăcut decât prezența ridurilor de expresie.

Ce riscuri implică tratamentul cu Botox?

Tratamentul ridurilor cu Botox este o procedură estetică sigură și cu riscuri minime. La nivel global zeci de milioane de persoane beneficiază de acest tip de tratament fiind pe deplin mulțumiți de rezultate, numai în Statele Unite ale Americii peste 6 milioane de persoane se bucură anual de rezultatele acestei metode de întinerire facială.

Recomand cu încredere procedura de întinerire facială prin tratamentul ridurilor cu Botox tuturor persoanelor care doresc să recapete aspectul tânăr al feței în doar câteva minute, asigurandu-vă că după efectuarea acestei proceduri estetice, buletinul este singura modalitate prin care cineva poate aprecia vârsta reală a dumneavoastră.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Campurile cu * sunt obligatorii